Ndërlidhjet

TIRANË


Qeveria e Shqipërisë tha sot se është e pamundur për të pëmbushur kërkesat e profesorëve grevistë të universitetit për dyfishimin e pagave të tyre.
Përfaqësuesi i profesorëve grevistë, Ismajl Hoxha e quajti deklaratën absurde dhe tha se do të vazhdojë grevën e tyre për paga më të mira dhe kushte më të mira pune.
"Qeveria konsideron një kërkesë të tillë të paarsyeshme dhe të parealizueshme sepse ngritja e pagave do ishte baras me 60 për qind të pagave të 110 mijë punonjësve publikë", thuhet në deklaratën e qeverisë.
XS
SM
MD
LG