Ndërlidhjet

BRUKSEL


Shefi i diplomacisë Evropiane Havier Solana, pas formimit të qeverisë së re të Kosovës ka kërkuar nga institucionet kosovare që të ballafaqohen me sfidat kryesore, si shpejtimi i procesit të përmbushjes së standardeve. Ai ka kërkuar edhe mbrojtejn e komuniteteve në Kosovë. Solana ka kërkuar nga institucionet që të veprojnë në bazë të rezolutës 12 44 duke shtuar se pret që institucionet të punojnë ngushtë me UNMIK-un dhe KFOR-in.
XS
SM
MD
LG