Ndërlidhjet

KABUL


Ushtria amerikane në Afganistan tha se disa pjesëtarë të talibanëve kanë kontaktuar pas ofertës së amnistisë për dorëzimin e armëve, duke shprehur dëshirën për t'iu bashkangjitur procesit politik në vend.
"Kemi parë indicie në teren se ka njerëz, të cilët duan të pajtohen dhe të bëhen pjesë e procesit paqësor politik në Afganistan", tha majori Mark McCann, duke shtuar se qeveria amerikane e mbështet qeverinë afgane në përpjekjet e saj për pajtimin me talibanët.
XS
SM
MD
LG