Ndërlidhjet

BUENOS AIRES


Një zyrtar i qeverisë amerikane e mbrojti vendimin e Shteteve të Bashkuara për të refuzuar nënshkrimin e Traktatit të Kjotos mbi ngrohjen globale, e cila nga shtetet nënshkruese kërkon të bëjnë më shumë për të luftuar ndryshimet klimatike.
Harlan Watson tha se traktati i vitit 1997 është "marrëveshje politike".
Shtetet e Bashkuara "kanë zgjedhur rrugë tjetër" dhe shpenzojnë 5 miliardë dollarë në vit për kërkime në zhvillimin e teknologjive, që do ta zvoglonin ndikimin e ngrohjes globale, tha Watson.
XS
SM
MD
LG