Ndërlidhjet

VJENË


Kosova ka përparuar që nga trazirat e marsit, por mbetet edhe shumë për t'u bërë, veçanërisht tash kur vendi hyn në periudhën e vlerësimit të standardeve, ka vlerësuar sot në Vjenë, shefi i misionit të OSBE-së në Kosovë Paskal Fieski.
"Misioni I OSBE-së, do të vazhdojë të punojë me institucionet e përkohshme dhe shoqërinë kosovare, me qëllim që Kosova t'i afrohet zgjidhjes së statusit të saj", ka thënë Fieski.
XS
SM
MD
LG