Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

MOSKË


Ekuipazhi dy anëtarësh i stacionit ndërkombëtar të gjithësisë mund të detyrohet para kohe të kthehet në Tokë për shkak se ushqimet në anijen kozmike janë nga fundi.
Zyrtarët e gjithësisë thanë se kosmonautët rusë Salizhan Sharipov dhe astronauti amerikan Leroi Chiao do të evakuohen nga stacioni ndërkombëtar i kozmosit nga fundi i muajit, nëse anija ruse nuk arrin t'u dërgojë ushqim deri në 26 dhjetor, siç është planifikuar.
XS
SM
MD
LG