Ndërlidhjet

TIRANË


Liderët e 6 vendeve ballkanike e përfunduan samitin dy ditësh për tolerancën ndëretnike dhe ndërfetare.
"Të gjithë jemi të përkushtuar për dialogun si mënyrë e vetme për stabilitetin dhe progresin e përgjithshëm në Evropën juglindore, që do të shpiejë drejt përfundimit të suksesshëm të procesit të integrimeve evropiane", thuhet në deklaratën e përbashkët të presidentëve të Shqipërisë, Bosnjë-Hercegovinës, Bullgarisë, Kroacisë, Maqedonisë dhe Serbisë e Malit të Zi.
XS
SM
MD
LG