Ndërlidhjet

BUKURESHT


Parashikimet e para të projektuara tregojnë se në zgjdhjet e sotme presidenciale në Rumani kandidatët zhvilluan një garë tejet të barabartë. Sipas organizatës Insomar Metro Media të dy kandidatët kanë fituar nga 50% të votave, ndërsa sipas Qendrës për Sociologji Urbane dhe Rajonale, kryeminsitri aktual, Adrian Nastase ka 50.7 ndërsa kryebashkiaku i Bukureshtit, Trajan Basheksu 49.3% të votave.
XS
SM
MD
LG