Ndërlidhjet

PRISHTINË


Vazhdimi i diskutimeve për decentralizimin në Kosovë është karakterizuar nga propozimet e Këshillit të Evropës që janë shamngie nga dokumenti bazë për reformën e pushtetit local, kanë thënë sot zyrtarë të qeverisë së Kosovës, ndërsa UNMIK-u thotë se ai ishte vetëm një propozim që mund të diskutohet dhe jo vendim përfundimtar.
XS
SM
MD
LG