Ndërlidhjet

NJU DELHI


Nga ndeshja e drejtëpërdrejtë e dy trenave në Indinë veriore kanë humbur jetën së paku 20 vetë dhe shumë të tjerë janë lënduar, ka thënë zëdhënësi i hekurudhave, Devender Sandhu. Ai ka thënë se mund të ndodhë që njëri nga shkaqet e mundshme të aksidentit të sotëm të rëndë ishte edhe mjegulla.
XS
SM
MD
LG