Ndërlidhjet

PRAGË


Prokurori i përgjithshëm në largim i Shteteve të Bashkuara John Ashcroft ka thënë se qeveria amerikane po bën cdo gjë që është e mundur për t'i ruajtur të drejtat civile, derisa vazhdon luftën ndaj terrorizmit.
"Ruajtja e të drejtave civile është përgjegjësi kryesore e qeverisë. Dhe lufta kundër terrorzmit është luftë kundër atyre që duan të dëmtojnë, minojnë dhe shkatërrojnë të drejtat civile të qytetarëve tonë. Ne jemi të kujdeshëm në luftën kundër terrorit, për t'u siguruar se po i ruajmë të drejtat civile", " ka thënë Ashcroft gjatë një vizite njëditëshe në Pragë.
XS
SM
MD
LG