Ndërlidhjet

TIRANË


Zyrtarë të policisë dhe të doganave të vendeve të Evropës Juglindore janë mbledhur sot në Tiranë për të diskutuar mënyrat e luftimit të trafikimit të armëve në rajon.
"Posedimi ilegal i armëve, trafikimi i tyre dhe armatosja e grupeve kriminale dhe terroriste përbën sot një këcënim global", është thënë në takim, në të cilin morën pjesë edhe përfaëqsues nga Bashkimi Evropian, Shtetet e Bashkuara dhe Japonia.
XS
SM
MD
LG