Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Bordi Ndërkombëtar i Kombeve të Bashkuara për Irakun ka zbuluar parregullsi në shitje gjatë eksportit të naftës irakiene nga autoritetet amerikane në periudhën maj 2003 deri në qershor 2004.
Bordi tha se parregullsi janë bërë në kontrollin jo adekuat të nxjerrjes së naftës, përdorimin e ofertave jo konkurente dhe në transakcionet e shkëmbimit.
XS
SM
MD
LG