Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Prishtinë është mbledhur Grupi i Kontaktit Plus, i cili pritet të diskutojë rreth procesit të përmbushjes së standardeve në Kosovë. Hapësirë e vecantë pritet t'i kushtohet procesit të decentralizimit.
Nikoqir i takimit do të jetë Zyra franceze dhe përveç shefave të pesëshes diplomatike, pritet të marrin pjesë edhe përfaqësuesit e BE-së, të NATO-s dhe krerët e institucioneve më të larta të Kosovës.
XS
SM
MD
LG