Ndërlidhjet

KAJRO


Një person i identifikuar si Osama bin Laden ka shpërndarë një mesazh rreth konfliktit në mes të pushtetarëve dhe popullit të Arabisë Saudite, përmes një audiokasete të publikuar në një faqe islamike te internetit.
Ndërkohë, shërbimet saudite të sigurisë kanë dislokuar forca të mëdha në Riad dhe Jedah, pasi që një grup disident islamik që kërkon ndryshimin e pushtetit, ka paralajmëruar protesta në këto qytete.
XS
SM
MD
LG