Ndërlidhjet

PRISHTINË


Grupi i Kontaktit ka zhvilluar në Prishtinë takime me përfaqësuesit e institucioneve, opozitës dhe komuniteteve të Kosovës. Në takimet e organizuara nga Franca kanë marrë pjesë përfaqësuesit e BE-së, shefi i UNMIK-ut dhe komandanti i KFOR-it.
Kryeadministratori Jessen Petersen tha se kjo ishte mundësi e mirë që Grupi i Kontaktit të njihej me përparësitë e qeverisë dhe UNMIK-ut.
XS
SM
MD
LG