Ndërlidhjet

LONDËR


Gjykata e lartë e Britanisë ka cilësuar si të paligjshme vendimet e qeverisë britanike për të mbajtur të arrestuar për kohë të pacaktuar personat e dyshuar për vepra terroriste.
Këto ligje bien në kundërshtim me ato për mbrojtjen e lirive dhe të drejtave të njeriut.
XS
SM
MD
LG