Ndërlidhjet

SARAJEVË


Qeveria amerikane ka ngrirë xhirollogaritë Partisë Demokratike serbe të Bosnjës dhe dy kompanive Zdravo dhe Komotko, që akuzohen se po pengojnë zbatimin e marrëveshjes së Daytonit.
Kjo lëvizje vjen pasi që përfaqësuesi i lartë i bashkësisë ndërkombëtare në Bosnjë, Paddy Ashdown, ka larguar nga detyra gjashtë serbë, oficerë policie dhe tre zyrtarë të tjerë.
XS
SM
MD
LG