Ndërlidhjet

BAGDAD


Organizata për të drejtat e njeriut Human Rights Ëatch ka thënë sot se planet për fillimin e hershëm të gjykimit të ish ndihmësve të Sadam Hyseinit, ndikojnë në mbajtjen e një procesi jokorrekt që është i mangët dhe diskreditues në sytë e botës.
Në një deklaratë të saj, organizata thotë se Tribunali Special i Irakut, i krijuar për të mbledhur dëshmi dhe për të gjykuar ndihmësit e Sadamit, përshkohet me "mangësi serioze në planin e të drejtave të njeriut".
XS
SM
MD
LG