Ndërlidhjet

GUWAHATI\INDI


Mbretëria himaliane e Bhutanit është vendi i parë në botë që ka ndaluar në tërësi shitjen e duhanit dhe pirjen e tij në vendet publike.
Ndalesa, qe hyn në fuqi sot pason një vendim legjislativ të marrë në korrik. Nën ligjin e ri, njerëzit që nuk mund të heqin dorë nga nikotina
do t'u lejohet importimi i duhanit, por 100 për qind i tatimuar.
XS
SM
MD
LG