Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeadministratori i Kosovës, Soren Jessen-Petersen i ofroi kryeministrit Ramush Haradinajt, bartje të mëtejshme të kompetencave në fushën e ekonomisë. Me këtë rast zoti Haradinaj tha se "ka mirëpritur këtë propozim". Kryeadministratori Petersen tha se "bartja e kompetencave është një proces" dhe paralajmëroi se vitin e ardhshëm do të diskutohet për bartjen e një pjese të përgjegjësive tek institucionet e Kosovës edhe në fushë të drejtësisë dhe të policisë.
XS
SM
MD
LG