Ndërlidhjet

NJU JORK


Revista amerikane "Times" e ka zgjedhur presidentin George Bush si "Njeriun e Vitit". Drejtuesi i kësaj reviste, Jim Kelly, tha se Bush është zgjedhur "pasi ka ribërë rregullat e politikës në mënyrë që t'i përshtaten stilit të tij të udhëheqjes", si dhe duke i bindur votuesit për rizgjedhjen e tij.
Kelly ka theksuar se "Njeriu i vitit" zgjidhet cdo vit dhe ka të bëjë me dikë që ka ndikuar në zhvillimet e rëndësishme të vitit sic tha ai "për të mirë ose për të keq". Vitin e kaluar "Times" ka zgjedhur si njeriun e Vitit "Ushtarin amerikan".
XS
SM
MD
LG