Ndërlidhjet

TIRANË


"Mbajtja e zgjedhjeve të lira dhe të ndershme është përparësia kryesore për vitin e ardhshëm", ka deklaruar presidenti i Shqipërisë Alfred Mosisiu, duke kërkuar nga politikanët që të shpejtojnë realizimin e reformës zgjedhore.
Moisiu ka kritikuar partitë politike për vonesat në reformën zgjedhore duke shtuar se do t'i nxisë ato të arrijnë mirëkuptimin në mënyrë që "të realizohet synimi ynë kryesor, integrimi në strukturat euro-atlantike, që është përparësia themelore".
XS
SM
MD
LG