Ndërlidhjet

MEKSIKO


Institucioni më i lartë i futbollit, FIFA, ka vendosur se duhet të ekzistojë një ndarje e qartë mes futbollit femëror dhe atij mashkullor. Njëherësh FIFA ka hedhur poshtë mundësinë që lojtaret femra nuk mund të luajnë në ekipet e futbollit të meshkujve.
XS
SM
MD
LG