Ndërlidhjet

PRISHTINË


Procesi i përcaktimit të datës së fillimit të regjistrimit të parë të popullësisë në Kosovë, prej se ajo administrohet nga Kombet e Bashkuara, do të filloj në vitin 2005, ka kumtuar sot Unmiku. Është bërë e ditur se ky proces do të bëhet nga Enti Statistikor i Kosovës, ndërsa do të mbikëqyret nga Kombet e Bashkuara dhe organizatat e tjera ndërkombëtare, informon agjencia AP.
XS
SM
MD
LG