Ndërlidhjet

OTAVË/KANADA


Ekspertë ndërkombëtarë të zgjedhjeve krijuan një trup të ri që do të ndihmojë dhe vlerësojë korrektësinë e zgjedhjeve të 30 janarit në Irak.
Misioni Ndërkombëtar për Zgjedhjet e Irakut, nuk do të jetë mision vëzhgues por vlerësues, ka thënë zyrtari i zgjedhjeve nga Kanadaja Jean Pierre Kingsley. Në këtë mision do marrin pjesë eksepertë nga Kanadaja, Britania e Madhe, Indonezia, Meksika, Panamja dhe Shqipëria.
XS
SM
MD
LG