Ndërlidhjet

TIRANË


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim Evropian ka kërkuar nga parlamenti i Shqipërisë që të fuqizojë reformat zgjedhore para zgjedhjeve të përgjithshme të vitit të ardhshëm.
Zgjidhja e problemit të listës së votuesve, menaxhimit te Komisioneve zgjedhore dhe krijimit te Komisionit Qendror Zgjedhor janë çështjet kryesore para zgjedhjeve parlamentare. Zgjedhjet shihen si test i pjekurisë politike të Shqipërisë.
XS
SM
MD
LG