Ndërlidhjet

TIRANË


8 parlamentarë dhe një grup i kryebashkiakëve kanë kërkuar nga presidenti i Shqipërsië që të falë ish menaxherin e kompanisë së skemave piramidale, duke thënë se ai është burgosur pas një gjykimi jo korrekt. Vehbi Alimusa, që udhëhoqi kompanië "Vefa", është dënuar në vitin 2001 me 20 vjet burg, pasi dështoi t'u kthejë borxhin prej 350 milionë dollarësh 58 mijë kreditorëve.
XS
SM
MD
LG