Ndërlidhjet

KIJEV


Dhjetëra mijëra përkrahës të liderit opozitar të Ukrainës Viktor Yushchenko janë mbledhur sot në qendër të Kijevit, për të kërkuar korrektësi në përsëritjen e zgjedhjeve presidenciale të së dielës.
Më shumë se 12 mijë vëzhgues të huaj do t'i monitorojnë zgjedhjet. Mes tyre janë edhe 10 vëzhgues nga Kosova, përkatësisht nga Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut si dhe nga punonjës lokalë të Institutit Kombëtar Demokratik.
XS
SM
MD
LG