Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

KOMBET E BASHKUARA


Programi i Kombeve të Bashkuara për zhvillim, UNDP, ka hedhur poshtë informacionet e mediave se botimi i raportit vjetor mbi lirinë dhe qeverisjen në vendet arabe është shtyrë për shkak të presioneve nga shtete të ndryshme. Agjencia në fjalë ka quajtur të pavërteta shkrimet se Uashingtoni ka kërcënuar me ndërpreje fondesh për UNDP-në.
Raporti i vjetshëm i kësaj organizate për vendet arabe nxorri në pah mungesën e lirisë së shprehjes, pengesat në qasjen në informacion dhe problemet që përballet gruaja arabe.
XS
SM
MD
LG