Ndërlidhjet

FALLUJA


Kryefamiljarët e 2'000 shtëpive të Falluxhës, të larguar nga qyteti si pasojë e luftimeve mes forcave të koalicionit dhe militantëve, pritet të shohin fillimisht se si është gjendja e vendbanimeve të tyre, përpara se të vendosin për kthimin. Familjeve do t'u jepet një ndihmë prej 100 dollarësh dhe do mund të kërkojnë kompensim deri në 10 mijë dollarë për shtëpitë e shkatërruara.
Ndërkohë, Hungaria ka tërhequr 300 ushtarët e fundit nga Iraku, pasi parlamenti ka refuzuar të zgjasë mandatin e tyre pas vitit 2004.
XS
SM
MD
LG