Ndërlidhjet

FALLUXHA


Të paktën tre marinsa amerikanë janë vrarë gjatë luftimeve të sotme me kryngritësit në Falluxha.
Po sot kryefamiljarët e 2'000 shtëpive të Falluxhës, të larguar nga qyteti si pasojë e luftimeve mes forcave të koalicionit dhe militantëve, janë khtyer për parë gjendjen e vendbanimeve, përpara se të vendosin për kthimin.
XS
SM
MD
LG