Ndërlidhjet

BEOGRAD


Zgjedhjet parlamentare në Serbi e Mal te Zi të planifikuara të mbahen në shkurt, janë anuluar, për shkak të dallimeve politike mes përfaqësuesve të Serbisë dhe Malit të Zi.
Politikanët e unionit nuk janë pajtuar për legjslacionin e ri që kërkon zgjedhjen direkte të ligjvënësve të asamblesë.
XS
SM
MD
LG