Ndërlidhjet

ISLAMABAD


Presidenti i Pakistanit, Pervez Musharraf ftoi sot për një harmoni më të madhe ndërfetare duke e larguar mosbesimin dhe keqkuptimin. Në mesazhin e tij për krishtlinje, zoti Musharraf tha se ai ishte i angazhuar në dialogun me fuqitë botërore për zgjidhjen e mospajtimeve politike që, sipas tij, janë shkaktarë të ekstremizmit. Në Pakistan jeton popullatë 150 milionëshe myslimane, ndërsa të krishterët dhe jomyslimanët përbëjnë afro 3% të popullësisë.
XS
SM
MD
LG