Ndërlidhjet

PRISHTINË


Lista qytetare ORA u transformua në parti me të njëjtin emër. Kryetar u zgjodh bartësi i deritashëm i listës, Veton Surroi. Ai tha se transformimi po bëhet në momente kritike për Kosovën që mund të prodhojnë shumëllojshmëri krizash, si ajo qeveritare dhe ekonomike. ORA ka 7 deputetë në Kuvend.
XS
SM
MD
LG