Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, deklaroi se çështjet themelore rreth pavarësisë së Kosovës do të jenë të mbyllura në fund të vitit të ardhshëm. Ai tha se viti 2005 është më i rëndësishmi për Kosovën dhe institucionet e saj. "Të gjitha institucionet e Kosovës janë duke punuar intensivisht në zbatim të standardeve dhe deri në ditën e vlerësimit jam thellë i bindur se vlerësimi do të jetë pozitiv”, ka thënë Haradinaj.
XS
SM
MD
LG