Ndërlidhjet

RAMALLAH


Zyrtarët palestinezë kritikuan operacionin izraelit si një shkallëzim që ka për qëllim “të rrënojë çfarëdo mundësie për gjetjen e zgjidhjes politike për krizën”.
“Izraelitët, si rëndom, por rrezikojnë interesat e secilit në Lindje të Afërt, përfshirë edhe Shteteve të Bashkuara- me vazhdimin dhe shkallëzimin e agresionit të tyre dhe vrasjet, atentatet dhe rrënimin e shtëpive të civilëve palestinezë”, ka thënë ministri palestinez i Punës, Ghassan al- Khatib.
XS
SM
MD
LG