Ndërlidhjet

ANKARA


Lideri i partisë në pushtet në Turqi, Recep Erdogan ka deklaruar se mbështetë bisedimet për ri-unifikimin e Qipros së ndarë, duke theksuar se “mundë të negociohet” plani i Kombeve të Bashkuara.
Kombet e Bashkuara kanë kërkuar nga liderët e turqëve dhe grekëve qipriotë të arrijnë marrëveshje në bazat e atij plani, i cili skicon konfederatë të dy shteteve të barabarta me një zë në Bashkimin Evropian dhe në organizmat tjerë ndërkombëtarë.
XS
SM
MD
LG