Ndërlidhjet

MITROVICË


Shefi i ri i koalicionit “Kthimi” të deputetëve serbë në Kuvendin e Kosovës , Dragisha Krstoviq ka paralajmëruar intensifikimin e angazhimit për mbrojtjen e interesave të serbëve në Kosovë dhe bashkëpunimin me autoritetet e Beogradit për “realizimin e qëllimeve të përbashkëta”.
Në bisedë me gazetarët në Mitrovicë ai nuk tha se kur do të kthehen deputetët serbë në Kuvendin e Kosovs, por tha se çështja do të shqyrtohet bashkërisht me autoritetet e Beogradit, që pas vendimit “të qëndronte kreu më i lartë i shtetit dhe të 22 deputet”.
XS
SM
MD
LG