Ndërlidhjet

AMSTERDAM


Holanda, si kryesuese e re e OSBE-së, ka kërkuar nga Rusia që të lejojë grupin të vazhdojë punën në Çeçeni ku vëzhgonte luftën midis separatistëve çeçenë dhe trupave ruse.
OSBE-ja ishte detyruar të ndërpresë aktivitetet e saja vëzhguese në Çeçeni pas dështimit të bisedimeve me Rsuinë, kur i përfundoi mandati në 31 dhjetor.
XS
SM
MD
LG