Ndërlidhjet

PRISHTINË


Mbi 5’700 fluturime dhe më shumë se 900 mijë udhëtarë, duke mos llogaritur këtu refugjatët dhe ushtarakët, është bilanci i vitit 2002 për aeroportin e Prishtinës, i cili u dëmtua rëndë si pasojë e konfliktit në vitin 1999.
Kjo është bërë e ditur nga drejtori i aeroportit Adem Gashi.
Ky i fundit njoftoi se janë bërë të gjitha përgatitjet që aeroporti i Prishtinës të veprojë normalisht si aeroport ndërkombëtar gjatë vitit 2003, për cfarë dhe do të certifikohet sipas standarteve ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG