Ndërlidhjet

AMSTERDAM


Kompania “Klonaid” thotë se të premten është lindur fëmija i dytë i klonuar për bashkëshortë lezbikë nga Holanda dhe pritet të lindin së shpejti edhe tre të tjerë, por shkencëtarët akoma nuk i kanë parë foshnjat që të dëshmojnë pohimet.
Kompania për klonimin e njeriut, me seli në Las Vegas, është themeluar nga një sektë që pohonë se jetën në Tokë e kanë krijuar jashtëtokësorët me klonim para 25 mijë viteve.
XS
SM
MD
LG