Ndërlidhjet

KABUL


Komandanti i Forcës paqëruajtëse në Kabul, gjenerali turk, Hilmi Akin Zorlu thotë se në kryeqytetin e Afganistanit janë të pranishëm “elementë destruktivë”, por situata e gjithëmbarëshme e sigurisë është e mirë.
Por gjenerali ka thënë se një konflikt i armatosur në Irak mundë të shpiente në rritjen e aksioneve terroriste në Kabul dhe rajonet tjera të Afganistanit.
XS
SM
MD
LG