Ndërlidhjet

SHKUP


Në kuadrin e reforamave për të sjellë forcat e armatosura sa më afër standardeve të NATO-s, Maqedonia njoftoi se zvogëlon shërbimin ushtarak prej nëntë në gjashtë muaj.
Vendimi duhet të miratohet nga Parlamenti deri nga fundi i janarit dhe parashihet që deri nga viti 2007 shërbimi të zvogëlohet në vetëm dy muaj stërvitje intenzive në ushtri.
XS
SM
MD
LG