Ndërlidhjet

GAZA


Trupat izraelite kanë vrarë tre palestinezë gjatë inkurzionit në kampin e refugjatëve në Brezin e Gazës, pasi ata kishin hapur zjarr kundër ushtarëve.
Izraeli u ka ndaluar palestinezëve nën moshën 34 vjeçare që të largohen nga Bregu perëndimorë dhe Brezi i gazës dhe ka penguar lëvizjen e zyrtarëve të Autoritetit palestinez brenda terrritoreve palestineze.
Zyrtari palestinez, Saeb Erakat tha se këto masa sugjerojnë dëshirën e Izarelit “që të shkatërrojë Autoritetin palestinez”.
XS
SM
MD
LG