Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ish presidenti i Serbisë, Millan Millutinoviq, i kërkuar nga Tribunali i Kombeve të Bashkuara për krime lufte, raportohet se po negocionë dorëzmin e tij.
Ndihmës ministri jugosllav i Drejtësisë, Nebojsha Sarkiq ka thënë se “negociatat ndodhen në fazën e parë” dhe se çështja mund të zgjidhet “brenda një apo dy ditësh”, duke mos dhënë hollësi tjera.
Tribunali i Hagës e ka akuzuar Millan Millutinoviqin për krime lufte në Kosovë gjatë viteve të 1990-ta.
XS
SM
MD
LG