Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut , Michael Steiner ka kërkuar nga udhëheqësit kosovarë të përmbahen nga paragjykimet dhe vlerësimet politike të vrasjeve në Kosovë dhe të priten rezultatat e hetimeve policore dhe gjyqësore.
Michael Steiner kishte sot në Prishtinë bisedë një orëshe me presidentin e Kosovës, Ibrahim Rugova.
Presidenti Ibrahim Rugova tha se në mesin e vrasjeve që kanë ndodhur në Kosovë “kishte edhe vrasje me motive politike”
XS
SM
MD
LG