Ndërlidhjet

TIRANË


Ministrat e Jashtëm të Maqedonisë dhe Shqipërisë, Ilinka Mitreva dhe Ilir Meta kanë biseduar në Tiranë për dinamizimin e bashkëpunimit bilateral me qëllim të mbështetjes së përpjekjeve të përbashkëta për hyrje në Bashkimin Evropian.
Ministri Ilir Meta ka thënë “se bazat e këtij bashkëpiunimi të ri janë në interesin e përbashkët si dhe të përpjekjeve të përbashkëta në proceset integruese në Bashkimit Evropian dhe NATO.”.
XS
SM
MD
LG