Ndërlidhjet

JERUSALEM


Ushtarët izraelitë kanë vrarë një ushtar të Sirisë dhe zënë një ushtar tjetër në rrafshlartën e Golanit , të okupuar nga Izraeli.
Dy palët akuzojnë njëra tjetrën se kush kishte shtirë i pari.
Izraeli dhe Siria teknikisht akoma janë në gjendje lufte, ndonëse shumë rrallë ka patur incidente përgjatë kufirit të Golanit.
XS
SM
MD
LG