Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Kosovës ka formuar Komisionin për personat që evidencohen si të zhdukur që nga lufta në Kosovë.
Përveç mbledhjes së fakteve, nëpërmjet institucioneve vendore dhe ndërkombëtare Komisioni do ti bëjë presion autoriteteve serbe në Beograd që të ndriçojnë fatin e këtyre njerëzve.
XS
SM
MD
LG